Palvelut

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on hoitotarkoituksessa tehtävää kudosten mekaanista muokkausta. Hieronnan vaikutukset ovat moninaiset, pääasiassa kuitenkin vaikuttavat vilkastuttamalla kudosten aineenvaihduntaa. Yleisimmin hierontaa käytetään fyysisistä suorituksista tai tapaturmista seuranneiden lihasten jännitystilojen ja niistä aiheutuneiden kipujen laukaisuun. Suomessa hierontaa tekevät virallisen näyttötutkinnon suorittaneet koulutetut hierojat, jotka ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä ja näin ollen oikeutettuja myös potilasvahinkovakuutukseen.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijan tarpeisiin valmennusohjelman ja urheilijan mukaan. Säännöllinen harjoittelu kuormittaa lihaksia, niveliä ja nivelsiteitä sekä asettaa kehon toiminnoille erityisvaatimuksia. Hieronnalla voidaan nopeuttaa palautumista harjoittelukaudella sekä suoritusten jälkeen. Ennen kilpailusuoritusta voidaan urheiluhieronnalla aktivoida lihaksistoa ja ennaltaehkäistä vammoja.

Puremalihashieronta

Puremalihashieronta lievittää esimerkiksi purentavirheistä, yöllisestä hampaiden narskuttelusta tai stressistä johtuvaa jännittyneisyyttä. Hoidossa käsitellään niskahartiaseutua, kaulan ja pään aluetta ja puremalihaksia poskien päältä sekä suun sisäpuolelta.

Raskausajanhieronta

Raskausajan hieronta tehdään kuten klassinen hieronta, sillä erotuksella että lapaluiden alapuolista selän aluetta ei hierota. Hieronta voidaan suorittaa asiakkaan istuessa tuolilla nojaten hierontapöydän kasvo-osaan tai hierontapöydällä kyljellään maaten. Kesto useimmiten 30 – 60 min, hinnat samat kuin normaalihieronnassa.

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta käytetään yleisimmin lievittämään kipua, ohjaamaan liikettä tai kehon käyttöä, kohentamaan asento- ja liiketuntemusta sekä optimoimaan lihastoimintaa ja parantamaan lihasvoimaa.

Yhden ongelma-alueen teippaus 15€, hieronnan yhteydessä 10€.

Lahjakortit

Lahjakortteja voi ostaa paikan päältä tai tiedustella sähköpostitse, jolloin voin toimittaa lahjakortin skannattuna. Lahjakorttien toimituksesta saajalle sovitaan tapauskohtaisesti. 

Palvelut yrityksille

Yrityskäynnit sopimuksen mukaan. Yrityksille maksutapana laskutus.

Lisätietoa yrityksille.